Våre betingelser

1. Aldersgrense

For at en bestilling skal være gyldig må bestiller være fylt 18 år og myndig.

2. Betalingsløsninger på oxomedia.no

Du kan velge mellom to forskjellige betalingsløsninger hos oss. Det er enten via bankoverføring hvor vi sender varene straks vi har registrert betalingen på vår konto, eller vi PayPal hvor vi får umiddelbart beskjed om betaling. PayPal er en av verdens mest brukte betalingsløsninger og gir deg som kjøper en ekstra trygghet ved handelen. I tillegg er PayPal enkelt. Du slipper å huske kortnummer og kodebrikker. Oxomedia.no hverken oppbevarer, eller ser noen kortopplysninger. Alt foregår online, med direkte autorisasjon av kjøper og selger. Betalingssidene er sikret med SSL og alle kortdetaljer er kryptert.


Av sikkerhetsmessige grunner lagrer vi i butikken ikke ditt kredittkortnummer. Sikkerhet er noe vi tar svært alvorlig. Det er like sikkert å handle med kort hos Oxomedia som i en hvilken som helst annen butikk eller restaurant.

 

3. Priser og levering

Alle priser er oppgitt inklusiv mva. og eksklusiv frakt, med mindre annet uttrykkelig er nevnt. Prisene er i stadig forandring og vi tar derfor forbehold om prisendring som følge av endrede priser fra våre leverandører.

Alle leveringstider som blir oppgitt av oss må anses som veiledende. Med leveringstid menes tidspunkt for ankomst av varer til vårt lager. Medgått tid til plukking, pakking og eventuell produksjon kommer i tillegg før innlevering av forsendelsen til transportør. Når tid er oppgitt i antall dager, menes hverdager.
Vi benytter Posten eller Bring som befrakter, og hvis pakken er skadet ved levering er det Posten som skal kontaktes.

Vi tilstreber å gi våre kunder så korrekt informasjon om våre produkter som mulig. Vi tar imidlertid forbehold om at skrive-/ trykkfeil kan forekomme, noe som kan innebære at vi ikke kan levere i henhold til informasjon gitt i vår nettbutikk, vår markedsføring eller på annen måte. 

Videre forbeholder vi oss retten til å kansellere din bestilling eller del av denne, dersom produktet er utsolgt. Ved utsolgtsituasjoner vil du få melding om dette, eventuelt sammen med informasjon om hva vi kan tilby i stedet. Du vil få muligheten til å akseptere vårt nye tilbud med de endringer vi angir i forhold til din bestilling, eller kansellere bestillingen.

Enkelte varer i vårt sortiment er bestillingsvare. Det kan enten være varer som vi bestiller eller varer vi har et svært begrenset antall av. Disse varene har vi normalt sett på vårt fjernlager, hvor vi ukentlig får varer tilsendt fra. Det kan da gå 4-5 ekstra arbeidsdager før pakken sendes fra vårt lager. Alle bestilte varer vil bli levert umiddelbart eller så snart som mulig. Ved eventuelle forsinkelser i levering vil Oxomedia.no søke uten ugrunnet opphold å informere kunden om denne forsinkelsen.